VI ORDNAR DET BRÖLLOP NI DRÖMMER OM 
Vi är experter på att planera och designa bröllop. Med flera års erfarenhet, professionella bröllopskoordinatorer och ett helt makalöst designteam skapar vi idag bröllop över hela Sverige.
Går ni i bröllopstankar, vi hjälper er gärna med er stora dag,
läs mer om våra paket nedan. 
 
HELHELTPAKET
Skräddarsydd bröllopsplanering med koordinator och vårt designteam
Det perfekta paketet för er som önskar en helhetslösning till ert bröllop. Här får ni hela Vester Design team. En erfaren bröllopskoordinator och hela vårt designteam bestående av grafiker, dekoratörer och florister. Vi hjälper er planera ert bröllop från start till mål. Helhetspaktet inleds med ett personligt möte där ni berättar om era tankar och visioner inför ert bröllop. Därefter arbetar vi strukturerat fram ert bröllop, hjälper er att hitta den perfekta lokalen, hantera budget, bokningar, avtal, leverantörskontakt och inte minst designen. Vi finns där för er under hela er bröllopsresa, och framförallt kommer vi skapa en oförglömlig bröllopsdag åt er och era gäster.
DESIGNPAKET 
Tänk er alla detaljer och den visuella miljön. Här kliver vi in med vår expertis och designar er bröllopsdag. Vi skapar samtliga blommor, dekor och trycksaker. Ofta startar designen redan i inbjudan och här skapar våra grafiker en personlig bröllopsprofil åt er. Vi tar fram en konceptmoodboard som blir bröllopsidentiteten och därefter sätter vi tillsammans färgskalan, hyrmöbler, dukning osv. På dagen dekorerar vi och givetvis monterar ner dagen efter. 
KONSULTTIMMAR 
Såklart kan ni boka kooridneringstimmar och få expertishjälp från våra erfarna bröllopsdesigners. Kontakta oss här
Ta gärna er en titt i vår lookbook!