OM OSS


När du vill ta event till nästa nivå. När du vill att bröllopet blir precis som du drömmer om. När du vill ha en fest med wow effekt -  då finns vi här för dig.
Vester Design, den kreativa byrån med känsla för visuell design som skapar minnen för livet åt människor. 
Vester Design grundades 2018 av Malin Vester som har ett förflutet som visual merchandiser och utbildad formgivare. Idag har den kreativa studion, med bas i Gävle 8 kreativa medarbetare som tillsammans bildar ett starkt team för att leverera helhetslösningar till bröllop och event. Vester Design jobbar både mot företag och privatpersoner, och inga uppdrag är för små eller stora, alla tillställningar är unika på sitt sätt. Vi projektleder, planerar och dekorerar event runt om i Sverige och har idag haft kunder som SVT, Zara Larsson, IKEA, Bianca Ingrosso, Ellery Beach House, Manheimer/Swartling och Tenn Group. 
  
BIO POLEICE - Vester Design gör aktiva miljövänliga val för att minska konsumtionen inom eventbranchen. Vi har vårt eget lager av dekor som vi återanvänder. Vi använder endast 100% nedbrytningsbara ballonger och biologisk konfetti. Efter varje bröllop och event finns en plan för vart alla blomsterarrangemang ska  ta vägen. När vi projektleder större tillställningar använder vi oss av kvalitetssäkrade samarbetspartners och hyr in produkter. Vår egendesignade kollektion "studio collection" är också 100% miljömedvetna val som vi nyttjar till bröllop och event.