WHEN YOU WANNA MAKE WOW EVENTS

 

 

 

 

EVENT

Det är detaljerna i helheten som skapar wow-effekten.

Vi planerar, dekorerar och verkställer event till företag, privatpersoner och influencers. Med en passion för event erbjuder Vester Design skräddarsydda helhetslösningar utifrån kundens specifika önskemål. Med ett starkt kreativt team inom projektledning och en expertis inom design tar vi fram ett koncept och hjälper er genom hela processen. 

När det kommer till bröllop vilket är vår stora lycka i vårt arbete jobbar vi med brudpar från hela Sverige. Vi hjälper med full planering, har koll på budgeten, leverantörer, design, dekor och självklart sätter vi körschema och koordinerar på dagen. Idag har vi gjort över 20 bröllop och har god erfarenhet av vad som krävs för att lyckas få till det där perfekta bröllopet. Varje brudpar är unikt med en personlig stil och vårt mål är att få brudparen att se bort från hur ett bröllop "ska", "borde" eller "brukar" se ut och istället skapa en dag som speglar dem som par. Vi älskar att dekorera vigslar och duka borden till bröllop och givetvis ingår det alltid att vi presenterar för brudpar hur deras bröllopsdag visuellt ska se ut, sätter upp och tar ner dagen efter.

Ska du gifta dig och vill komma i kontakt med oss, maila kontakt@vesterdesign.se

Varje detalj ska ha en röd tråd och vara kopplat till konceptet oavsett om det kommer till ett pressutskick, bröllopsmiddag eller 30-års fest, det är noggrannheten i väl planerade detaljer som skapar wow effekt!

Ta del av våra tidigare kunduppdrag i vår Lookbook