This site has limited support for your browser. We recommend switching to Edge, Chrome, Safari, or Firefox.

BRÖLLOP

Vi på Vester Design har flera års erfarenhet av bröllopsbranschen och skapar idag extraordinära bröllop skräddarsydda för våra brudpar. Med ett starkt och engagerat team av bröllopskoordinatorer, grafiska formgivare, dekoratörer och florister planerar och skapar vi bröllop utifrån våra brudpars visioner och drömmar. 

Planerar ni bröllop och önskar vår hjälp finns vi här till ert förfogande. Vi börjar alltid med ett uppstartsmöte. Här får vi en chans att lära känna varandra, vi på Vester Design får en bild av var ni är i processen och ni som brudpar får chansen att förmedla era visioner, drömmar och prioriteringar. Utifrån detta kan vi sedan rekomendera vilket paket som skulle passa er bäst. 

Önskar ni att boka ett uppstartsmöte?
Ta kontakt med oss på kontakt@vesterdesign.se 

Vi tar i dagsläget inte emot några bokningar på vår instagram.

VÅRA PAKETLÖSNINGAR

HELHETSPAKETET

Paketet för er som vill kunna luta er tillbaka och undvika den stress som kan uppstå i  processen av bröllopsplanering.

Vi erbjuder en helhetslösning för ert bröllop och planerar in i minsta detalj från start och hela vägen in i mål. Ni blir tilldelad en av våra erfarna bröllopskoordinatorer som blir er högra hand under hela resan. I tillägg får ni vårt starka team av dekoratörer, florister och grafiska formgivare. 

Vi hjälper er med allt som hör planeringen till - budget, avtal, leverantörer, lokal, mat, underhållning, fotograf och allt som innebär design och dekor. Er bröllopskoordinator tillsammans med två tilldelade assistenter ansvarar för att all administration och planering gällande era gäster, toastmasters och leverantörer är under kontroll. På bröllopsdagen kan ni bara slappna av och njuta. Dekorteamet står för magiska miljöer och er bröllopskoordinator ansvarar för att allt går enligt körschema. Detta paketet är till för er som önskar att kunna släppa allt och bara åka med. Vi garanterar en magisk upplevelse och ett fenomenalt resultat! 

DESIGNPAKETET

Paketet för er som vill skapa en oförglömlig visuell upplevelse. Vi ger er vårt grymma team av dekoratörer, florister och grafiska formgivare. Med vår expertis tar vi fram konceptmoodboard utifrån era visuella visioner. Detta skapar er bröllopsidentitet och sätter grunden för den fortsatta planeringen av dekoration och design. Ni får tillgång till vårt uthyrningssortiment av textilier, dekorationer samt detaljer och vi ansvarar för att hyra in möbler vid behov. Våra erfarna grafiska formgivare skapar alla trycksaker och våra florister skapar buketter och blomsterarrangemang utifrån era preferenser. 

På bröllopsdagen anländer vårt team av dekoratörer och florister till location. Alla komponenter sätts ihop och skapar en magisk atmosfär. Dagen efter monterar vi ner och återställer lokalen. Väljer ni designpaketet kan vi garantera en visuell miljö som kommer förgylla och sätta guldkant på er bröllopsdag.

TRYCKSAKSPAKETET 

Paketet för er som har koll på läget när det gäller både dekor och planering men önskar det lilla extra. För oss är trycksaker en grundläggande del för att skapa den visuella helheten. Våra grafiska formgivare tar fram er grafiska profil av färgpalett, monogram och typsnitt. Detta ger er ett komplett paket av trycksaker. Inkluderat save the date och inbjudningskort, vigselprogram, välkomstskylt och bordsplaceringsskylt, menykort och placeringskort. Här erbjuds också tillval av trycksaker vid behov. Väljer ni trycksakspaketet kan vi garantera att det visuella kommer ge ett proffsigt och vackert intryck. 

KONSULTATIONSTIMMAR

För er som önskar expertis från våra erfarna bröllopskoordinatorer och dekoratörer rekommenderar vi att boka konsultationstimmar. Oavsett var i processen ni är finns vi här för att hjälpa er. Här får ni chans att ställa frågor, bolla idéer och vår hjälp att sätta en struktur över hur ni ska arbeta med de respektive delar. Vi hjälper er i rätt riktning och ger er hjälpmedel som ska göra det enklare för er att fullfölja bröllopsplaneringen.

Cart

No more products available for purchase